Funny Pig
  • Funny Pig

    ICS “Funny Pig” SRL

  • Adresă r. Florest, s. Gura Camencii
  • Anul fondării 2008
  • Telefon +373 00000000
  • Produse

    Carne pe carcasă, porci vii, purcei pentru îngrășare

  • URL

Activitate

Istoria companiei începe cu unificarea complexelor zootehnice „Chirca”, r. Anenii Noi, s. Chirca; „Gura Camencii”, r. Florești, s. Gura Camencii și „Bolohani”, s. Bolohani. Complexul „Gura Camencii” este specializat în ciclul de producție complet (de la botcă până la îngrășare), iar complexele zootehnice „Chirca” și „Bolohani”, la rândul său, sunt destinate doar pentru îngrășarea purceilor cu o greutate de 25 kg.

La momentul actual complexul este dotat cu echipament modern, care permite reducerea costurilor și, în același timp, sporirea eficienței și a rentabilității liniei de producție, bazată pe principiul respectării calității înalte a produselor fabricate.

Compania utilizează cel mai avansat la moment sistem de întreținere a porcilor în trei faze, care se caracterizează prin aceea că purceii-sugari sunt înțărcați de la scroafele de prăsilă și după o perioadă de 24 de zile sunt transferați în grupul de creștere în încăperi specializate pentru tineretul porcin. Acolo ei sunt ținuți pînă la vârsta de 49 de zile , iar apoi ei sunt transferați în hala de îngrășare, unde ei ajung la standardul de comercializare pe piață.

Hrănirea cu nutreț granulat uscat permite reducerea costurilor complexului de creștere a porcilor și asigură o stare sanitară bună, iar abordarea individuală previne supraalimentarea sau alimentarea insuficientă a animalelor. Asigurarea animalelor cu nutreț corect echilibrat are un impact direct asupra unor astfel de indicatori precum sporul zilnic de creştere în greutate, calitatea cărnii, starea fizică a purceilor nou-născuți și lactația scroafelor de prăsilă. Prin urmare, experții companiei monitorizează regulat calitatea furajelor achiziționate.

La „Gura Camencii” funcționează un laborator veterinar, dotat cu echipament medical necesar pentru prepararea probelor de material seminal în recipiente individuale. Ulterior aceste recipiente se depozitează în containere frigorifice speciale la o temperatură constantă.

Galerie foto

Selectează categoria