Georgette

Activitate

Georgette este în prezent unul dintre cele mai luxoase branduri din țară, oferind următoarele articole pentru dame: rochii, fuste, bluze, pantaloni și sacouri.

Magazinele Georgette s-au remarcat pe piața moldovenească prin menținerea înaltei calități a produselor și a elementelor definitorii care proiectează, produce și furnizează îmbrăcăminte rafinată pentru dame, articole casual, cocktail, dar și costume de birou cu design impecabil. În fiecare colecție Georgette a reușit să stabilească tendințele de modă, să individualizele un stil delicat mai puțin abordat. Specificul detaliilor romantice tinde să scoată în evidență transcendența caracterului feminin și esența stilului romantic. Astfel, brandul a ajuns să fie recunoscut și căutat de mai multe doamne și domnișoare, remarcându-se prin multitudinea de modele care sunt produse de brand.

Fondatoarea, Georgeta Mir rămâne a fi de la început o sursă creativă a activității de brand, a expresiei stilului pe care îl abordează și inițiatoarea strategiilor de dezvoltare bazate pe o creștere echilibrată la scara națională. Dorința de creștere și extindere a notorietății brandului atât în România, cât și pe întreg teritoriu European a făcut posibilă participarea la mai multe expoziții internaționale: Pure London, CPM Moscow sau Central Asia Fashion

Export

România, Franța, Marea Britanie, Kazahstan.

Selectează categoria