Gogu Winery
Manufactură

Compania poate produce vinuri la comandă cu etichetă personalizată

Activitate

Istoria companiei începe cu 4 generații în urmă, în familia Gogu. Fondatorul vinăriei, Ilie Gogu, este vinificator prin ereditate, care a transpus în viață visul strămoșilor săi. După ce a venit în fruntea afacerii de familie, a investit considerabil în vii și tehnologii pentru a obține vinuri artizanale de calitate.

Înainte de a fonda afacerea de familie, Ilie a parcurs un drum greu, care a început cu studii de specialitate în tehnologia vinului și a continuat cu 10 ani de experiență în calitate de tehnolog – șef la una din cele mai mari companii vinicole din Moldova.

Sub supravegherea lui Ilie are loc îndelungatul proces de creare a vinului – de la sădirea butașilor de viță-de-vie și culegerea strugurilor până la îmbuteliere. El urmărește fiecare etapă de producere și depune eforturi maxime pentru a obține un produs select, de calitate înaltă.

Viile întreprinderii se află în cea mai potrivită zonă de vinificație din Moldova – sud-estul țării. În fiecare an, majorând suprafețele cu viță-de-vie, compania se conduce de regula principală – producerea vinurilor selecte, de calitate și exclusive. Din acest motiv, numărul de sticle produse este de regulă limitat.

Din momentul lansării, vinurile lui Ilie au primit imediat cele mai înalte aprecieri din partea experților naționali și internaționali, fiind medaliate cu medalii de aur la diverse expoziții și concursuri.

Galerie foto

Export

România, Germania

Mărci Comerciale

Metafora

Categoriile produselor

Subcategoriile produselor

Filtrează produsele

Selectează categoria