Labrewtory Brewing Company
Manufactură

Berea poate fi produsă la comanda clientului și personalizată

Activitate

Labrewtory Brewing Company este un producător de bere artizanală apărut pe piața autohtonă la sfârșitul anului 2017 - o afacere înființată de o pereche de americani (Bill Mahaffey și DeEva Zabylivich), ajutați de o echipă de moldoveni. „Bere artizanala în stil american, făcută de către Americani și Moldoveni, pentru Moldoveni și Americani, și pentru oricine ar dori.”, așa caracterizează afacerea fondatorii acestei berării.

Utilajul provine din Ucraina și conține un vas de fierbere de o tonă și șapte fermentatoare a câte 500 de litri fiecare, precum și o cameră special amenajată de păstrare a producției finite în keg-uri.

Malțul este adus din Belgia, iar hameiul este asigurat tot de către un distribuitor din Belgia, fiind 50 la sută european și 50 la sută american. Apa este de proveniență locală, dar trece printr-un sistem complex de tratare.

Labrewtory Brewing Company se întinde pe o suprafață de 200 de metri pătrați, din care 100 sunt utilizați pentru producere, iar restul este un Tap-room, un loc unde doritorii pot degusta și afla mai multe lucruri interesante despre berile produse.

Galerie foto

Magazine de firmă

  • Magazin de firmă, sală de degustare mun. Chișinău, str. Muncești 77 orele de lucru: marți-joi 11:00-19:00; vineri 12:00-22:00; sâmbătă 14:00-20:00; duminică, luni – zile libere

Selectează categoria