Produse eco Monicol

Activitate

Compania Monicol este un producător autohton de nuci organice și fructe uscate. Gama de produse include prune, cireșe, pere, mere, roșii și altele.

Datorită calității excelente și prețurilor competitive, produsele sunt exportate în majoritatea țărilor europene. Produsele cu amănuntul sunt comercializate în lanțurile de retail locale (Metro, Nr. 1, Fourchette, Linella), dar și pe piața românească (Kaufland).

Volumul mediu de export anual variază între 1.700 - 2.000 tone de nuci și 600 - 800 de tone de fructe uscate, în funcție de randamentul culturilor și cererea de pe piață.

Fructele și nucile sunt parțial cultivate pe propriile livezi ale companiei, restul fiind achiziționate de la alți fermieri locali. Producerea are loc se face în unitățile companiei, în ateliere specializate (în jur de 5000 m2) pentru prelucrarea nucilor și (cu o capacitate de 600 de tone) pentru uscare fructelor.

Mărci comerciale

Fruit2Go

Certificate

1. Certificat de conformitate ISO 9001: 2000
2. Certificat de acreditare în conformitate cu standardele HACCP, BSCI, IFS și BRC.
3. Produsele organice sunt certificate de BCS Öko-Garantie KIWA, BIO Suisse, Organic UE, USDA Organic, Naturland.

Export

Germania, Elveția, Olanda, Marea Britanie, Austria, Franța, Danemarca, România, Polonia, SUA și ChinaEuropa, Statele Unite ale Americii, Rusia, Belarus, Țările Baltice.

Categoriile produselor

Subcategoriile produselor

  • 1
  • 2

Selectează categoria