/ Diverse view 466

La fel ca în fiecare an, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova organizează evenimentul „Gala Businessului Moldovenesc”, care se va desfășura la data de 30 mai 2019, începând cu ora 17.00, la Capitoles Park (mun. Chișinău, str. Melestiu 13a).

“Gala Businessului Moldovenesc” este ceremonia de decernare a premiilor învingătorilor concursurilor “Marca Comercială a anului”, „Premiul pentru realizări în domeniul calității” și Medalia de aur a expoziției naționale “Fabricat în Moldova”.

Evenimentul reunește peste 350 de invitați, printre care oficialități, membri ai guvernului, reprezentanți ai administrației locale, ambasadori aflați în misiune pe teritoriul RM și desigur instituțiile, companiile și organizațiile din țara noastră care ocupă un loc important în sfera de dezvoltare a economiei naționale.

Scopul evenimentului este de a susține și încuraja companiile care contribuie la prosperarea economiei autohtone prin implementarea standardelor internaționale de management al calității, oferind cele mai calitative branduri ale produselor și serviciilor.