/ Diverse view 1068

O soluție perfectă pentru ziua de 14 februarie ar fi o excursie la una din vinăriile Moldovei, mai ales că o parte din ele au pregătit oferte speciale pentru îndrăgostiți. În acest context, vă prezentăm câteva din oportunitățile pentru cetățenii și oaspeții țării de a petrece Sfântul Valentin într-o atmosferă caldă și romantică, îmbibată cu aroma unui vin select.

Chateau Vartely vine cu un meniu romantic ce va rămâne cu siguranță în memoria oaspeților și va oferi tuturor îndrăgostiților momente deosebit de aromate pe parcursul serii. Seara va deveni și mai specială alături de creațiile muzicale ale DJ-ilor.

Meniu: salată cu avocado, midii în vin alb, medalion de porc cu legume la grătar, desert Trifle și o sticlă de vin spumant BRUT Château Vartely pentru fiecare pereche.

Preț: 40 de euro de persoană.

Detalii: +373 22 82 98 91, +373 68 500 555, email: events@vartely.md, turism@vartely.md.

Vinăria Purcari vine cu o ofertă deosebită care va ghida participanții prin lumea miraculoasă și senzuală a vinurilor pentru a seduce papilele gustative cu un meniu afrodisiac, într-un cadru romantic și memorabil. Programul artistic va fi susținut de Kătălina Rusu.

Pentru o experiență plină de eleganță și rafinament, doritorii pot alege unul dintre cele două pachete de mai jos:

Pachet Pasiune: meniu afrodisiac; program artistic; decor de sărbătoare; excursie. Prețul este de 40 de euro pentru o persoană.

Pachet Seducție: meniu afrodisiac; cazare în hotel inclusă; program artistic; decor de sărbătoare; excursie; mic dejun. Prețul este de 180 de euro pentru două persoane.

Detalii: +373 60 121 221, +373 60 909 005, email: turism@purcari.md

Tot de ziua îndrăgostiților, Castel Mimi propune doritorilor să-și surprindă persoana iubită cu o cină romantică. În premieră, fiecare va avea ocazia să sărbătorească această zi specială într-un local istoric, cu bucate rafinate și vinuri alese, cu muzică live la saxofon.

Meniu: Carpaccio din somon cu citroned, mousse de lămâie și icre roșii & Sauvignon Blanc 2016; Terrine de rață cu sos de pomușoare & Cabernet Sauvignon 2015; File de vițeluș cu fois gras & Rosu de Bulboaca 2014; Mousse din trio de ciocolata belgiană cu macaroon și căpșună.

Prețul este de 60 euro pentru o persoană, iar rezervarea este obligatorie.

Detalii: +373 62001893 rezervari@castelmimi.md

Doritorii, de asemenea, pot merge în Transnistria pentru a sărbători ziua dragostei în sala complexului „Rusia” din Tiraspol. Va fi o organizată o degustare a vinurilor KVINT, inclusiv și a noului vin 242 - two for two.

Prețul de 120 lei include transportul, serviciile oenologului, degustarea a 5 vinuri: Viorica și Feteasca Neagră din seria VINVOYAGE, Cabernet Sauvignon Reserve și a noului vin - 242. Prețul biletului nu include cina (prețul aproximativ: salata - 50 lei, bucatele calde - 150 lei).

Detalii la nr. +373 79584478