/ Diverse view 793

Castel Mimi și ÎS Calea Ferată din Moldova au lansat primul Wine Train din țară, pe care l-au prezentat în ajunul evenimentului VinOPERA – un recital de muzică clasică ce va avea loc la Castel Mimi. Prezentarea trenului a avut loc pe data de 3 septembrie 2019, pe peronul Gării Feroviare Chișinău.

La eveniment au participat Cristina Frolov, directoarea Castel Mimi, Mihai Arusoi, directorul Gării Feroviare; precum și Eugen Negruţă, liderul trupei de acordeoniști Concertino.

În cadrul acestuia au fost oferite mai multe detalii despre conceptul de Wine Train, când și cum va funcționa acesta, dar și detalii despre evenimentul în aer liber VinOPERA, care va avea loc în data de 6 septembrie. Într-o componență redusă au evoluat și acordeoniștii de la Concertino.

Wine train-ul este unul de tip diesel modern ce va aduce invitații la eveniment, exact la porțile castelului din Bulboaca și îi va aduce înapoi la Capitală. Prețul pentru o călătorie rapidă și sigură va fi de doar 70 de lei (dus-întors). Primii 100 de călători care vor cumpăra bilete la cursă, vor primi în dar un pahar de vin Fetească Alba chiar pe peronul gării.