/ Diverse view 615

Marea și plajele oferă organismului uman mai multe beneficii decât sălile de sport și activitățile de divertisment, iar corpul nostru, la odihnă, beneficiază de elementele esențiale cum ar fi soarele, nisipul și apa. Bagajul pentru o vacanță la mare nu pare a fi foarte complicat, însă sunt anumite produse fără de care orice odihnă pe litoral e imposibilă. În acest articol vom încerca să facem o mică analiză a pieții locale, să descoperim dacă producătorii autohtoni ne pot oferi întrega gamă de produse de care avem nevoie pentru o odihnă plăcută la mare.

Costume de baie:

Dammex

Dammex este primul și unicul brand din Moldova specializat exclusiv pe fabricarea costumelor de baie pentru femei (dintr-o singură piesă sau din două). Oferă aproximativ 90 de modele proprii, confecționate exclusiv din materiale textile de origine italiană de cea mai buna calitate. Produăctorul oferă și o serie de cosume de baie pentru fetițe.

Maicom

Doamnele și domnișoarele pot procura costume de baie și de la brandul Maicom. Modelele lor sunt în vogă, sunt create din materiale naturale, au nuanțe și texturi variate, fiind alcătuite dintr-o singură piesă sau din două. Ultima colecție propune costume de baie de tip mix and match, doamnele având posibilitatea să-și aleagă topul de culoarea preferată și să-l asorteze cu bikini de aceiași culoare sau cu alte nuanțe.

Ravetti

Ravetti este un brand de lenjerie intimă, care oferă articole confecționate din fibre naturale, inclusiv și costume de baie potrivite pentru orice siluetă. Costumele de baie Ravetti, de asemenea, pot fi dintr-o singură piesă sau din două.

Elena Bivol

Designerul Elena Bivol crează costume de baie care se evidențiază prin culori proaspete și modele originale, cu decolteuri adânci la spate sau cu vedere la abdomen. În anul 2017, designerul a venit cu o idee inovativă, lansând o serie de costume de baie pentru mame-fiice.

Cătălina Osipov

Cătălina Osipov (brandul Lace Lingerie) crează lenjerie intimă și seturi de costume de baie handmade, pline de senzualitate și grație, utilizând doar stofe de calitate superioară. Poate crea costume personalizate, din una sau două piese. Designerul consideră că un costum de baie modern trebuie să fie comod, sexy și de calitate.

Morphine

Ekaterina Sergheevici (brandul Morphine) crează costume de baie originale și în vogă, atât pentru femei, cât și pentru fetițe. Acestea conțin cele mai diverse mesaje și imprimeuri, sunt de calitate și atrag din prima atența cumpărătorului.

Coreli

Costumele de baie Coreli, create de Corina Hamureac se caracterizează prin feminitate și eleganță, sunt concepute fără push-up și sunt disponibile în orice culoare. Pot fi dintr-o singură piesă sau din două.

Tot la brandul Coreli găsim rochii de plajă create din 100% bumbac, după metoda “batik” din Indonezia. Poate fi îmbrăcată în mai multe feluri și se transformată în două eșarfe multisezoniere.

Geantă pentru plajă

Producătorul Maalex Bags a lansat recent un nou produs pe piața locală, geanta pentru plajă, care este stilată și comodă și poate fi comandată într-o varietate de culori: negru, roșu, roz, sur, albastru și haki.

Șlapi fabricați în Moldova

La producătorul de încălțăminte, Oldcom, găsim șlapi pentru femei, bărbați și copii, ușori și comozi, ideali pentru odihna la plajă. Sunt produși din EVA (etilenvenilacetat), material hipoalergenic ce nu absoarbe umezeala și mirosurile și este rezistent la uzură.

Produse cosmetice pentru plajă:

Viorica Solar

Pentru perioada estivală, compania Viorica Cosmetic propune cremele de protecție din seria “Viorica SOLAR”, ce au un spectru larg de protecție a pielii împotriva razelor UVA / UVB. Ele protejează pielea de arsuri în timpul expunerii la soare, previn apariția petelor și a altor complicații cauzate de lumina ultravioleta intensă, calmează și stimulează regenerarea pielii. Produsele sunt perfecte pentru cei care doresc să obțină un bronz sănătos și uniform în timpul băilor solare.

Relaxa Summer Set

Compania Relaxa Aromaterapie SRL propune și ea o serie de produse pentru un bronz frumos şi sănătos, un set de vară ideal pentru odihna la mare ce conține produse cum ar fi apa florală de lavandă, uleiul de migdale pentru bronz, ulei de argan cu factor natural de protecţie SPF 15, crema shea dupa bronz cu unt de shea și ilang-ilang hidrateză, ulei Antimosquito ce conține ulei de jojoba, rozmarin, mentă, palmarosa şi scorțișoară și deodorantul mineral natural cu piatră de alaun.

sursa foto: facebook.com