/ Reportaje view 456

Evenimentul reprezintă o bună oportunitate pentru tinerii designeri vestimentari de a-și perfecționa cunoștințele și de a se familiariza cu oportunitățile lansării unei afaceri în domeniul fashion.

Centrul ZIPhouse invită doritorii să participe la o nouă ediție LIGHT UP – un meetup pentru start-upurile fashion și pentru cei interesați în lansarea propriului proiect din domeniul modei. Evenimentul va avea loc pe data de 19 ianuarie, la ora 17.30, în localul Embargo Wine Bar (Chișinău, str. Alexandr Pușkin 56).

Acest meetup reprezintă o bună oportunitate pentru tinerii designeri vestimentari de a-și perfecționa cunoștințele și de a se familiariza cu oportunitățile lansării unei afaceri în domeniul fashion.

Într-o atmosferă nonformală și relaxantă, participanții vor avea oportunitatea să cunoască persoane noi, vor crea conexiuni și vor face schimb de informații, idei și cunoștințe. Va fi o seara interactivă și plină de energie alături de persoane care au aceeași pasiune față de design și modă.

Intrarea este liberă, iar participanții vor achita doar consumația. Mai multe informații despre înregistrare și participarea la eveniment aflați aici.

Reamintim că centrul ZIPhouse din cadrul UTM oferă posibilități de dezvoltare a creativității și abilităților profesionale în domeniul designului vestimentar și proiectării constructive-tehnologice, prin oferirea spațiului de creativitate și producție, accesului la software de specialitate, instruire și interacțiune cu persoane de succes din comunitatea de profesioniști din industria modei.