Pe aleea verde din fața hotelului Jolly Alon, pe data de 7 iunie, colecțiile brandurilor autohtone sub umbrela „Branduri DIN INIMĂ” au venit cu o nouă prezentare dedicată ținutelor vestimentare de vară. Fashion Soiree DIN INIMĂ a fost dedicat unui public select și a oferit spectatorilor prezentări cu ținute vaporoase de vară create de designeri autohtoni iar atmosfera solară a fost completată de sangria, fructe de sezon și vinuri răcoritoare. Evenimentul a fost organizat de Asociația Patronală a Industriei Ușoare din Moldova (APIUS), cu susținerea partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.

Prezentarea de modă a fost un spectacol impresionant inclusiv datorită modelelor care poartă branduri autohtone cu mândrie și în afara scenei. Cele care au prezentat publicului larg colecțiile de vară au fost persoane publice precum ministra Culturii Monica Babuc, fosta ambasadoare SUA în Moldova Heather Hodges, Luminița Suveica, director la Centrul Național de Sănătate Publică, ș.a. Au defilat pe scena Fashion Soiree și mai multe femei de afaceri precum Daniela Guma, Lucia Berdos, Sanda Diviricean, Tatiana Lujanscaia, Olesea Ghilaș, Carolina Tampiza, Cristina Frolov, Ruxanda Lipcan, Angela Chelaru, Elena Oleinic, Angela Iurcu, Eleonora Pripa, etc.  De altfel, pentru o seară au fost modele și jurnalistele Lia Ciutac, Cristina Aramă, Iuliana Mamaliga, Nadia Darie, Xenia Bugneac, Olya Bux, Victoria Cușnir și Dorina Gherganov.

Fashion Soiree a întrunit designerii consacrați cu branduri deja cunoscute precum - Georgette, Ionel, Julia Allert, Creme Brulee, Divero, Ludmila Storojuc, Eho, Alina Bradu și Premiera Dona. La eveniment nu au lipsit nici tinerii creatori care au cucerit publicul prin originalitate și ingeniozitate. Astfel, sub același brand „DIN INIMĂ” și-au prezentat colecțiile de vară și tinerii designerii de la Katea Gri și Vivi Art Boutique. Echipa Madein.md a realizat un reportaj foto de la eveniment.