/ Excursii view 2901

În cadrul inițiativei de promovare a produselor autohtone „Gust Divin”, echipa Madein.md a vizitat legendara Fabrică „KVINT” din orașul Tiraspol. Fondată în 1897, aceasta este cea mai veche întreprindere care continuă să funcționeze în regiune.

Aici am avut ocazia să descoperim toate etapele de producere a acestei băuturi nobile, am vizitat muzeul întreprinderii, aflând multe lucruri interesante despre divinurile care au ajuns să fie exportate practic către toate continentele lumii.

La sfârșitul excursiei am avut parte și de o degustare. Am avut ocazia să apreciem divinurile: Tiras de 6 ani – un produs interesant cu gust mai aspru și arome nobile de fructe, Nistru de 7 ani, un divin cu gust mai dulciu, preferat îndeosebi de doamne și Doina de 9 ani, un produs cu note și arome mai bogate, un divin pe care îl preferă mai mult bărbații.

Această excursie a făcut parte din seria de vizite în secțiile de producere ale companiilor autohtone cu scopul de a dezvolta turismul industrial în Republica Moldova.

Mai jos vă prezentăm un fotoreportaj realizat de echipa noastră la fabrica din Tiraspol.