/ Excursii view 1623

În cadrul evenimentului Beer of Moldova, proiectul Madein.md organizează Turul Berii, care va consta dintr-o serie de vizite la producătorii autohtoni.

Organizăm aceste activități cu scopul de a familiariza consumatorii din țară cu varietatea brandurilor de bere fabricată în Moldova și de a promova turismul industrial, prin intermediul unor excursii la uzinele și secțiile de producere ale companiilor producătoare de bere.

Această inițiativă a apărut și datorită faptului că în ultimii ani piața locală de bere s-a dezvoltat considerabil, s-a început activ producerea de bere artizanală, au apărut mai mulți tineri berari care nu ezită să experimenteze, să creeze produse noi și să readucă la viață rețete tradiționale.

În urma acestor vizite, vom realiza mai multe video și fotoreportaje, materiale informative dedicate producătorilor și brandurilor de bere prezente pe piața autohtonă.

Toate vizitele organizate în cadrul Turului Berii vor fi anunțate pe site-ul Madein.md și pe pagina noastră de facebook. Doritorii sunt îndemnați să urmărească evenimentele noastre și să se înregistreze din timp, pentru că locurile pentru aceste excusrii vor fi limitate.