/ Florării view 3649

Florăria Miryam a fost înființată în anul 2015, fiind specializată în crearea aranjamentelor florale în cutii și a buchetelor. A fost primul salon din Moldova care a introdus conceptul de cutii personalizate. Ele sunt de o calitate superioară și sunt făcute din masă plastică. Sunt comode și practice, iar apoi pot fi utilizate în alte scopuri.

Program de lucru: luni - joi, 9:00 -20:00; vineri-sâmbătă, 9:00-21:00; duminică, 10:00-20:00.

Floriști: Ionela Dolință, administrator, absolventă a colegiului de arte plastice, are o experiență de doi ani în floristică.

Ce oferă: aranjamente florale în cutii și buchete.

Proveniența florilor: se lucrează doar cu flori de import, din Olanda și Ecuador.

Portofoliu: președintele țării, politicieni, artiști din țară și de peste hotare.

Alte produse și servicii: servicii de consultanță și livrare.

Dacă v-a plăcut rubrica dedicată florăriilor din Moldova și doriți să susțineți inițiativele și campaniile Madein.md, puteți face o donație la acest link. Sperăm că materialele publicate de noi vă inspiră și sunt informative, iar noi vom continua să lansăm noi rubrici, activități și evenimente care vor aduce folos Moldovei și oamenilor ei. Toate proiectele noastre sunt cu impact social, nu permitem plasarea publicității pe site-ul nostru, promovăm ceea ce considerăm bun și calitativ pentru consumatori și de aceea mizăm pe suportul Dvs. Împreună vom continua să susținem producătorii autohtoni și să promovăm crescătorii de flori și floriștii din Moldova.