/ Florării view 4749

Salonul floristic Orchid Flowers a fost înființat în anul 1999 și oferă o mare varietate de buchete, compoziții floristice și servicii de decor.

Program de lucru: luni - sâmbătă : 08:00 - 20:00, duminică: 09:00 - 18.00.

Floriști: Echipa este formată din cinci persoane: floriști de bază și administratori: Iabanji Ana-Maria și Iabanji Nina, cu 11, respectiv 21 de ani de experiență în domeniu, plus trei angajați. Floriștii au absolvit cursuri specializate, organizate în Rusia, SUA, România, Ucraina fiind ghidați de profesioniști cu renume mondial precum Slava Roșca, Dmitrii Țurcan, Karen Trap, Nicolae Agop, Nicu Bocancea și alții.

Ce oferă: buchete, compoziții floristice, buchete și accesorii pentru miri și mirese, servicii de design floristic pentru evenimente.

Proveniența florilor: în perioada rece a anului majoritatea florilor sunt importate din Olanda, Italia, Ecuador, Kenya. În sezonul cald se folosesc 40% flori locale, 60% importate.

Portofoliu: hotele și restaurante, ministere, instituții publice, ambasade, partide politice, posturi de radio și televiziune.

Alte produse și servicii: decorațiuni pentru casă (lumânări și alte accesorii), decorațiuni pentru diverse sărbători (Paște, Crăciun și Anul Nou, Ziua Îndrăgostiților, 8 Martie, etc.) Se oferă servicii de livrare pe teritoriul întregii țări.

Dacă v-a plăcut rubrica dedicată florăriilor din Moldova și doriți să susțineți inițiativele și campaniile Madein.md, puteți face o donație la acest link. Sperăm că materialele publicate de noi vă inspiră și sunt informative, iar noi vom continua să lansăm noi rubrici, activități și evenimente care vor aduce folos Moldovei și oamenilor ei. Toate proiectele noastre sunt cu impact social, nu permitem plasarea publicității pe site-ul nostru, promovăm ceea ce considerăm bun și calitativ pentru consumatori și de aceea mizăm pe suportul Dvs. Împreună vom continua să susținem producătorii autohtoni și să promovăm crescătorii de flori și floriștii din Moldova.