/ Florării view 3435

Salonul FlorArt a fost înființat în anul 2015 de către doi floriști cu experiență, care oferă un spectru vast de compoziții și aranjamente florale de cea mai mare complexitate.

Program de lucru: zilnic, de la 9:00 până la 19:00.

Floriști: Se numesc Aurelia și Viorel Malai și activează de circa 20 ani pe piața floristică din Moldova. Au absolvit cursuri de floristică organizate la Kiev, Moscova, Minsk și Sankt-Petersburg, fiind ghidați de profesioniști cu renume mondial precum Slava Rosca, Olaf Shroes și alții.

Ce oferă: flori la fir, flori la ghiveci, aranjamente florale, buchete, coșuri, compoziții pentru diverse sărbători și ocazii, jucării și bijuterii din flori, servicii de decor al sălilor pentru ceremonii, buchete și decorațiuni pentru nuntă, servicii de design floristic. În ajunul sărbătorilor de iarnă, majoritatea lucrărilor le reprezintă aranjamentele și decorațiunile de Crăciun.

Proveniența florilor: În sezonul primăvară-vară, sunt utilizate flori locale, din Republica Moldova, în proporție de 80-90 la sută. În perioadele mai reci ale anului, florile sunt procurate din Olanda, însă provin din state precum Ecuador, Chile, Israel sau Africa de Sud.

Portofoliu: Florăria are contracte de colaborare și oferă servicii de design floristic pentru Guvernul Republicii Moldova, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, compania DAAC Hermes, Publika TV și câteva rețele de farmacii din capitală.

Alte produse și servicii: Pe lângă compozițiile floristice, în cadrul salonului pot fi procurate ghiveciuri și diverse produse de decor: figurine, jucării, accesorii din ceramică, lumânări și suporturi pentru lumânări, etc. În ajunul sărbătorilor de iarnă, se oferă pomi și instalații de Crăciun, jucării de brad și multe alte decorațiuni, caracteristice acestei sărbători.

De asemenea, aici se organizează diverse ateliere și masterclass-uri, atât de către floriștii salonului, cât și de către alți floriști cu renume. La cumpărarea buchetelor și aranjamentelor florale, se oferă servicii de consultanță privind păstrarea și îngrijirea florilor.

Lucrările FlorArt pot fi procurate și online, cu livrarea pe teritoriul întregii țări.

Dacă v-a plăcut rubrica dedicată florăriilor din Moldova și doriți să susțineți inițiativele și campaniile Madein.md, puteți face o donație la acest link. Sperăm că materialele publicate de noi vă inspiră și sunt informative, iar noi vom continua să lansăm noi rubrici, activități și evenimente care vor aduce folos Moldovei și oamenilor ei. Toate proiectele noastre sunt cu impact social, nu permitem plasarea publicității pe site-ul nostru, promovăm ceea ce considerăm bun și calitativ pentru consumatori și de aceea mizăm pe suportul Dvs. Împreună vom continua să susținem producătorii autohtoni și să promovăm crescătorii de flori și floriștii din Moldova.