/ Galerii de artă view 582

Centrul Expoziţional „Constantin Brâncuşi” a fost înființat în anul 1990 și cuprinde două săli pentru expoziții și o galerie salon ce conține lucrările artiștilor plastici, membri ai UAP din Moldova. În cadrul galeriei sunt prezentate în jur de 500 de lucrări.

Orele de lucru: marți - duminică, 9:00 - 18:00

Lucrările expuse: pictură, sculptură, grafică, artă decorativă, artă digitală, instalații artistice.

Artiști: doar membri ai Uniunii Artiștilor Plastici din Moldova (Vladimir Palamarciuc, Dumitru Peicev, Iurie Platon, Mihai Țăruș și alții). Recent au început a fi prezentate și lucrările pictorilor din regiunea transnistreană.

* În cadrul celor două săli pentru expoziții se promovează, de asemenea, doar membrii UAP, însă uneori pot fi organizate și expoziții pentru artiștii tineri sau expoziții de binefacere. Pot fi organizate și expoziții cu vânzare pentru artiștii care nu sunt membri ai UAP. În acest caz spațiul expozițional se oferă contra plată.

Dacă v-a plăcut rubrica dedicată galeriilor de artă și doriți să susțineți inițiativele și campaniile Madein.md, puteți face o donație la acest link. Sperăm că materialele publicate de noi vă inspiră și sunt informative, iar noi vom continua să lansăm noi rubrici, activități și evenimente care vor aduce folos Moldovei și oamenilor ei. Toate proiectele noastre sunt cu impact social, nu permitem plasarea publicității pe site-ul nostru, promovăm ceea ce considerăm bun și calitativ pentru consumatori și de aceea mizăm pe suportul Dvs. Împreună vom continua să susținem arta Moldovei și să promovăm artiștii locali.