/ Producătorul Autohton view 1168

Brandul autohton MOVE lansează o colecție atemporală, plină de artă diafană și mătase pictată manual. Colecția povestește aventura nimfelor fermecate de frumusețea naturii. Emoțiile și trăirile profunde sunt desenate în peisaje pitorești pe stofe transparente.

În colecție predomină stofa de organza țesută din mătase naturală și bumbac. Pentru momente importante din viață se propun rochii unice și delicate. Fiind transparente, ele cu ușurință pot fi combinate cu piese vestimentare de diferite stiluri.

Clipul video „Wicked fairytale”, dedicat acestei noi colecții, relatează stări extrem de diverse într-o atmosferă zbuciumată, dar plină de afecțiune și rafinament.

Esența brandului MOVE se regăsește în ideea de „wearable art”, iar designerul Lilia Surdu spune că “Abordând conceptul de Slow Fashion, am creat o serie de ținute fără sezon. S-a lucrat minuțios ore în șir, de aceea fiecare piesă vestimentară devine o operă de artă”.

MOVE creează haine din mătase naturală, pictate manual pentru iubitorii de artă. Fiecare rochie este o filă albă unde este colorată o istorie. Compozițiile desenate pe haine sunt unice, iar replicile acestora diferă ușor, ceea ce reprezintă dovada muncii meticuloase a artiștilor noștri. Produsele MOVE pot fi achiziționate în Chișinău, Paris și Milano.