/ Producătorul Autohton view 1483

FPC „Rogob” SRL a fost fondată în anul 1997 şi astăzi este cea mai mare şi cea mai modernă companie producătoare de mezeluri din Republica Moldova.

Rezultatele şi activitatea companiei Rogob în anul 2015 au fost apreciate în cadrul evenimentului Gala Businessului Moldovenesc, organizat în data de 7 iunie 2016 de către Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova. Astfel compania s-a ales cu 3 trofee, dintre care 2 în cadrul concursului “Marca Comercială a anului 2015” şi alta în concursul “Premiul pentru Realizări în Domeniul Calităţii”.

Astfel, în cadrul concursului “Marca Comercială a anului 2015”, compania a primit distincţiile: Mercuriul de Aur la nominaţia Reputaţie şi Încredere și Mercuriul de Aur la categoria produse Alimentare, nominaţia Debutul Anului, marca Comercială Robby.

Menţionăm că în cadrul concursului „Marca comercială a anului” au participat în jur de 60 de mărci comerciale, naționale şi internaționale, iar cele mai de succes au fost premiate la Gala Businessului Moldovenesc. Compania Rogob a fost premiată și în cadrul concursului “Premiul pentru realizări în domeniul calităţii”, fiind laureată a celei mai înalte distincții.

noi.md