/ Producătorul Autohton view 1410

Noua linie de producţie a Combinatului va furniza zilnic circa trei tone de pâine socială care vine să răspundă atât cererii unui segment important de consumatori, cât şi unei nevoi sociale.

Pâinea socială va putea fi găsită începând cu data de 20 februarie pe toate rafturile magazinelor din lanţul de desfacere ”Franzeluţa” și va costa trei lei. Directorul general al ”Franzeluţa” S.A., Boris Andros, crede că prin introducerea acestui nou tip de pâine, întreprinderea va răspunde atât cererii unui segment important de consumatori, cât şi unei nevoi sociale.

Boris Andros a mai declarat că pâinea socială va avea un preţ accesibil, dar acest lucru nu înseamnă în niciun caz că va fi mai puţin calitativă. Se vor respecta standardele de calitate ale produselor ”Franzeluţa. Noua linie de producţie a Combinatului va furniza zilnic circa trei tone de pâine socială.

Anterior premierul Pavel Filip a avut o întrevedere cu ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama și cu directorul Combinatului de panificație Franzeluța, Boris Andros, precum și cu directorul Floarea Soarelui din Bălți, Stela Ostrovețchi și a oferit toată deschiderea Guvernului pentru a rezolva problemele cu care se confruntă cei doi producători, solicitând, la rândul său, solidaritatea companiilor reprezentate în cadrul întâlnirii, cu puterea de cumpărare pe care cetățenii o au astăzi.

publika.md