/ Producătorul Autohton view 3137

Primele magazine Bucuria au apărut în București și au fost deschise de foști studenți basarabeni ai universităților bucureștene.

De curând, vis-a-vis de Piața Trivale din Pitești, s-a deschis un magazin care comercializează renumitele dulciuri moldovenești Bucuria.

În acest context presa română scrie că marca comercială Bucuria este o veritabilă „carte de vizită” a Republicii Moldova. Înființată în anul 1946, această fabrică a urmărit permanent să păstreze o calitate înaltă a produselor și să-și surprindă publicul ce amator de dulce cu combinații delicioase de ingrediente, într-o gama foarte variată.

Primele magazine Bucuria au apărut în București și au fost deschise de foști studenți basarabeni ai universităților bucureștene, care au observat că, de fiecare dată când se întorceau de la Chișinău, erau nevoiți să-și umple bagajele cu bomboane Bucuria pentru colegi și prieteni. Ideea s-a dovedit profitabilă, magazinele bucurându-se de un succes imediat.

Cele mai cunoscute bomboane Bucuria sunt „Chişinăul de seară”, „Lapte de pasare”, „Do-re-mi”, „Inspirație”, „Moldova», „Gloria”, „Dorinţa”, „Livada Moldovei”, „Meteorit”, caramelele „Frutic”, „Fulguşor”, „Răcuşori”. Pe lângă bomboane Fabrica Bucuria produce și ciocolată, zefir, marmeladă, napolitane, biscuiţi și alte dulciuri variate, care acuma pot fi găsite și în noul magazin din Pitești.

bitpress.ro