/ Producătorul Autohton view 1726

Produsele Robby sunt inofensive şi chiar recomandate pentru copiii, pentru că ingredientul principal este carnea bine aleasă - un produs bogat în proteine şi cu un nivel scăzut de grăsimi.

Compania ROGOB vine cu o gamă de produse din carne pentru copii de o calitate superioară şi concepute reieşind din cerinţele speciale ale regimului lor alimentar. Potrivit reprezentanţilor companiei ROGOB, noua gamă de produse pentru copii este inedită pentru piaţa din Republica Moldova prin tehnologia nouă de fabricare şi prin compoziţia acestora şi în mod sigur îi va impresiona pe cei micuţi. Gama, care a primit denumirea Robby, conţine patru produse din categoria mezelurilor fierte: Parizer, Şuncă, Safalade şi Crenvurştii.

În procesul de preparare a mezelurilor Robby se utilizează carne proaspătă de o calitate superioară, iar produsul finit nu conţine glutamaţi (potenţiatori de gust şi aromă), fosfaţi, conservanţi şi coloranţi. De asemenea, produsele Robby au un nivel scăzut de grăsimi, în procesul de fabricare ale acestora fiind pus accentul în selectarea minuţioasă a cărnii

Produsele Robby pot fi deja găsite în toate magazinele specializate ROGOB, iar în perioada 22 – 27 septembrie are loc degustaţia de produs, la care cu drag sunt invitaţi părinţii cu copiii lor.