/ Producătorul Autohton view 535

Stylistul și fotograful de modă, Nathaniel Kowalsky a creat o colecție capsulă de hanorace cu un design unic și irepetabil. Fiind inspirat de amintirile din copilărie și anume pictatul cu ața pe foaie, a creat zece desene care mai apoi au fost transformate în design pentru hanorace.

Colecția M E T A M O R P H O S I S este despre schimbări, individualitate, unisex și non-conformism. Totul a început de la un desen abstract care a fost digitalizat și transformat în broderie mecanică pe hanorace. La crearea colecției sale, stylistul a parcurs de unul singur toate procesele tehnologice. Fiecare hanorac are o broderie unică, care nu va fi repetată pe alt hanorac. De asemenea ele pot fi personalizate prin adăugarea franjurilor și tăierea părții de jos a hanoracului pentru a crea o formă dreaptă, etape ce pot fi realizate la dorința clientului.

Iată ce ne spune însăși Nathaniel Kowalsky despre noua sa colecție: „Am ales o piesă vestimentară confortabilă și purtabilă pe care am personalizat-o cu design excepțional și creativ. Totul a pornit de la idee și imagine, culori și amintiri, iar M E T A M O R P H O S I S este despre mine și oameni care sunt mereu în căutare de ceva nou și schimbător. Suntem într-o nouă etapă a modei, când multe branduri personalizează la maxim produsul pentru client, de aceea am decis să fiu în pas cu noile tendințe și să lansez ceva individualizat. Am optat pentru o colecție unisex, deoarece promovez și susțin egalitatea de gen, iar desenele de pe hanorace nu semnifică ceva anumit. Mă bucur că fiecare om vede ceva diferit în ele. Îi mulțumesc mult Oxanei Kasandra Gorbuli pentru posibilitatea de a crea această colecție în atelierul brandului Kasandruța. Cu ajutorul ei, ideile mele au prins viață!”.

Colecția de hanorace este limitată și poate fi procurată prin intermediul paginilor de Facebook și Instagram a brandului M E T A M O R P H O S I S.