/ Producătorul Autohton view 1211

Brandul autohton MOVE își prezintă noua colecție de primăvară-vară alcătuită din piesele vestimentare din mătase naturală pictate manual. Colecția se numește „Nimfe de pădure”, iar piesele sunt vaporoase și pe alocuri transparente, perfecte pentru o ținută romantică și enigmatică.

Atmosfera colecției dezvăluie un dans cu nimfe de pădure îmbrăcate în peisaje din natură cu flori și vegetație. La fabricarea ei au fost utilizate culorile în vogă ale acestui sezon precum nuanțe de fuchsia și khaki, negru și violet. Colecția conține ținute rafinate cu rochii lungi și midi, bomber jacket, cămăși extra largi și pantaloni culottes, care completează garderoba cu outfit-uri trendy. Feminitatea este accentuată datorită elementelor de umeri dezgoliți, fundițe ce pun în evidență talia și stofele transparente. Ținutele sunt versatile și pot fi accesorizate cu teniși, sandale și completate de coafuri lejere sau bucle.

Trăsăturile distinctive ale ținutelor MOVE sunt pictura manuală, calitatea executării și tehnici sofisticate de prelucrare. Colecția „Nimfe de pădure” a fost prezentată și la Moldova Fashion Days și a fost inspirata din natură, iar sesiunea foto a accentuat acest concept.

Colecția „Nimfe de pădure” este disponibilă în MOVE Showroom: Chișinău, str. Sfatul Țării, 21, nr.2.