/ Producătorul Autohton view 641

Compania Cetigan SRL este specializată în fabricarea produselor congelate: pelmeni, colțunași, pizza, bucate din carne, aluat etc. Conform mybusiness.md, recent producătorul a lansat o nouă serie de produse sub brandul "Bucate TO GO la pachet". E vorba de produse gata preparate: colțunași, pelmeni, clătite sau chiar frigărui, care necesită încălzite doar un singur minut în cuptorul cu microunde.

Produsele sunt ambalate în atmosferă protectoare, iar setul mai conține o farfurie, o furculiță de unică folosință și o pungă cu sos. În dependență de produs, se oferă diverse tipuri de sos: smântână, maioneză, ketchup. Este o soluție perfectă pentru cei ce iau masa la birou, o alternativă pentru tăiețeii instant din plic, atât de populari pe piața din Moldova, sau pentru bucatele gata preparate din secțiile culinare ale supermarketelor.

Un pachet de pelmeni și colțunașii cu diverse umpluturi se vor vinde la un preț de circa 30 lei (240-260 g.), frigăruii vor costa 39-42 lei, iar clătitele cu carne - 42 lei pentru 200 grame.

În alte state, acest tip de mâncare este foarte popular, supermarketurile având secții întregi destinate produselor congelate de tip “to go”. Este soluția perfectă pentru persoanele care nu au timp să-și pregătească propriile bucate calde.

În prezent, producătorul negociază cu mai multe rețele de supermarketuri din capitală, iar timpul va arăta dacă produsele de tip "to go" vor deveni populare și în rândul consumatorilor din Moldova.