/ Producătorul Autohton view 11167

Compania moldo-austriacă Keller HOLZ a deschis în Republica Moldova o nouă fabrică de bere, care a fost construită în parteneriat cu compania germană Caspary, cel mai mare furnizor mondial de echipamente și lider în tehnologiile de producere a berii. Keller HOLZ a devenit succesorul companiei locale Kellers, fondată în anul 1997.

Pe parcursul activității sale, compania Caspary, a dezvoltat și implementat peste 200 proiecte de restaurante și fabrici de bere în peste 30 de țări din întreaga lume. Clienții companiei sunt atât mini-berăriile private, cât și giganți precum Paulaner și Heineken. Reprezentanții Caspary de 5 ani dezvoltă conceptul unei noi fabrici de bere în Moldova, construcția ei a început în anul 2019, iar în primăvara anului 2020, noua fabrică era deja pregătită pentru instalarea echipamentului.

Keller HOLZ produce bere artizanală, utilizând malț german Weyermann și până la 10 soiuri de hamei din întreaga lume: Europa, America, Noua Zeelandă, Australia, etc.

Berari profesioniști din Germania, Rusia și Moldova lucrează în continuu elaborarea rețetelor noi, creând varietăți originale de bere artizanală pentru adevărații cunoscători ai acestei băuturi. Berea Keller HOLZ are la bază rețetele clasice germane, pe care continuă să le perfecționeze în mod constant, îmbinând abordările clasice cu cele inovatoare pentru a promova consumul de bere artizanală în rândul consumatorilor locali. Astăzi, noua fabrică Keller HOLZ produce peste 10 tipuri de bere artizanală, aceasta fiind îmbuteliată în sticle de 0,33 și 0,5 litri, precum și livrată în butoaie.

Pe lângă noua fabrică de bere, Keller HOLZ a deschis în centrul Chișinăului, pe adresa bd. Ștefan cel Mare 71, localul Keller HOLZ Gastropub, care va combina perfect gastronomia selectă și berea artizanală. De asemenea, compania a renovat magazinele marca Keller HOLZ Bier Boutique situate în toate sectoarele din Chișinău.