/ Producătorul Autohton view 2532

Combinatul „Franzeluţa” reuşeşte an de an să-şi bucure cumpărătorii cu produse variate, care corespund solicitărilor şi aşteptărilor consumatorilor din Republica Moldova.

Recent, „Franzeluţa” S.A. a început să producă încă trei feluri de pâine. Astfel, consumatorii se pot delecta cu pîine de grâu rotundă „Albă”, cu greutatea de 0,55 kg, care este produsă din făină de calitate superioară şi fortificată cu acid folic şi fumarat de fier, pâine „Praga” fără drojdii – cu greutatea de 0,6 kg, produsă din amestec de făină de secară şi făină de grâu de calitate întâi şi pâinea rotundă „De grâu” – cu greutatea de 0,62 kg, produsă din făină de grâu, calitate întâi.

Actualmente, combinatul produce zilnic 120 de tone de produse de panificaţie. Din făină de grîu de calitate superioară se coace așa pîine cum este: Botanica, Pentru toast, Preferată, Pentru tartine, Orăşenească Plus etc. Din amestecuri de făină de grâu şi secară se produc pâinile: Cu hamei, Borodinschii nou , Lan, Longevita, Cu fructe, Ciobănaş, Cuptoraş, Nistru, De Riga.

De asemenea, „Franzeluţa” S.A. produce seria de pâine funcţională, cum este: La Provincie, Cu Graham, Orăşenească, Albă, (fortificate cu fier şi acid folic), Praga fără drojdii.
Totodată, tot mai mult este apreciată de către consumatori pâinea produsă în baza reţetelor originale, cum ar fi: Borodinschii, Nistru, Cu fructe, De Riga, Nucuşor.

La momentul de faţă, tehnologii „Franzeluţa” S.A. lucrează asupra lansării de noi tipuri de pîine care vor fi cu adaosuri de seminţe şi mixuri de cereale. Actualmente compania produce peste 700 de denumiri de produse.

curentul.md