/ Producătorul Autohton view 7056

Magazinul va putea fi vizitat de turiști, delegații străine și partenerii companiei din diferite țări ale lumii, unde „Viorica Cosmetic” își exportă cu succes produsele.

Noul magazin „Viorica-Cosmetic” care oferă un asortiment mare de produse cosmetice, de parfumerie sau lumnări aromate s-a deschis în incinta fabricii din Chișinău, de pe str. Mesager 1. Acest magazin va avea un rol deosebit, deoarece va deveni o parte a muzeului și a sălii de degustare pe care compania își propune să le deschidă la începutul acestui an.

În magazin sunt prezentate noile produse din seria Cosmeplant „Spirulina”, la fabricarea căreia s-a folosit un nou complex biologic BioR® ce nu are analogii în lume. Totodată, clienții vor găsi și seria de cosmetice „VioCelle”, care va deveni cartea de vizită a Republicii Moldova în domeniul produselor cosmetice, potrivit producătorului. Această serie de cosmetice este bazată pe proprietățile unice ale uleiului de semințe de struguri Viorica. 

În noul magazin specializat „Viorica-Cosmetic”, la fel ca și în toate celelalte, vizitatorii pot participa la diverse concursuri și promoții.

viorica.md