/ Reportaje view 2100

Pe 3 și 4 octombrie, Château Vartely și-a deschis larg porțile și i-a invitat pe toți iubitorii de vin și tradiții, acasă la Tarabostre. Timp de două zile la rând, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță, oaspeții vinăriei au transformat primul weekend al lunii octombrie într-o experiență oenogastronomică memorabilă. Vizitatorii s-au bucurat de muzică, excursii prin vinărie, degustări nelimitate de vinuri, mâncare delicios asociată și un dialog prietenesc între producător și consumator.

Marea surpriză a evenimentului a fost degustarea unui produs exclusiv, recent lansat, Taraboste Tribut - un vin pur aristocratic, solicitat pe tot parcursul evenimentului, al cărui preț pornește de la 750 de lei pentru o sticlă. Următorul în lista degustărilor a fost renumitul Chardonnay Botrytis - medaliat cu Platinum la Decanter.

Pe lângă Ziua Națională a Vinului, un alt important motiv de mândrie, atât pentru vinificatorii de la Château Vartely dar și pentru țară, a fost recunoaștea vinăriei Château Vartely drept Cea mai bună vinărie din regiunea IGP Codru.

Ar fi important de menționat, că la intrarea pe teritoriul complexului turistic, fiecare vizitator a primit un Safety kit compus din: o pungă eco frendly, un pahar personalizat cu logo-ul Château Vartely, un dezinfectant pentru mâini și o mască personalizată.