/ Reportaje view 1315

Pe data de 8 iunie 2017, sub umbrela brandului de țară al industriei de fashion DinInimă, 14 designeri moldoveni și-au prezentat colecțiile de vară, în cadrul evenimentului Fashion Soiree Resort Collections 2017.

Ținutele ideale pentru zilele călduroase au fost prezentate de 65 de personalități autohtone, vedete, politicieni, dar și membri ai comunității diplomatice. Acestea au inclus rochii, bluze, fuste, pantaloni și bijuterii, iar publicul a apreciat din plin noutățile oferite de producătorii vestimentari care au participat la eveniment. O parte din colecțiile prezentate în cadrul Fashion Soiree le puteți urmări mai jos.

Julia Allert

Șase

Katea Gri

Ludmila Storojuc

Alina Bradu

EHO by Evgheni Hudorojcov

Amarena Secret

O'Blanc

Valentina Vidrașcu

La eveniment au mai participat brandurile Sekana, Premiera Dona, Georgette, Vitalie Burlacu, Vivi Art Boutique și Etnika.

Evenimentul Fashion Soirée este la cea de-a doua ediție, iar decizia de a mai face un eveniment marca „DININIMA Branduri de Moldova”, suplimentar celor două desfășurate primăvara și toamna, a apărut din dorința designerilor autohtoni de a-și prezenta colecțiile de vară, dar și din dorința pasionaților de modă care doresc să înceapă vara în ținute trendy, fabricate în Moldova.