/ Reportaje view 567

Peste 150 de companii din nouă țări participă la ediția de primăvară a expoziției internaționale specializate de mașini, echipamente și tehnologii pentru complexul agroindustrial - Moldagrotech 2019. A 36-a ediție a expoziției a reunit companii din Republica Moldova, Austria, Bulgaria, Rusia, Italia, Spania, România, Republica Cehă și Ucraina. Acestea prezintă ultimele noutăți în domeniul tehnicii și tehnologiilor agricole.

Pe lângă producători, expoziția prezintă interes deosebit și pentru oameni simpli care au venit să procure material săditor și alte produse pentru grădinile proprii.

Oferta expoziției cuprinde peste o mie de modele de mașini și echipamente agricole, cele mai moderne tehnologii și echipamente pentru irigare, zootehnie, producție vegetală și viticultură, sere, îngrășăminte și produse de protecție a plantelor, material semincer.

În cele patru zile ale expoziției vor fi organizate o serie de seminare, mese rotunde, instruiri, în cadrul cărora oameni de știință, experți din domeniu, vor aborda cele mai actuale și utile subiecte pentru a face agricultura mai atractivă.

Expoziția va fi deschisă până pe data de 16 martie 2019.