/ Reportaje view 1547

Veste bună pentru bărbați! Designerii locali au luat industria modei masculine sub vizor, pentru a risipi părerile celor care cred că o pereche de blugi și o cămașă ar fi suficiente pentru un bărbat. De fapt un bărbat cu personalitate are nevoie de ceva mai mult pentru a se putea remarca și de ce nu, pentru a prinde încrederea în sine. Astfel, după o pauză lungă, a fost organizată o prezentare de modă cu, pentru și despre sexul masculin, ce a cuprins ținute clasice și cazual.

Nelipsit din garderoba unui bărbat este costumul. Utilizând stofe de înaltă calitate, pentru colecția de toamnă, brandul Ionel a creat costume în stil clasic pentru cei ce se pregătesc pentru o întâlnire de afaceri, un interviu, sau de ce, pentru un eveniment monden. Fie că vă place să vă evidențiați, sau pledați pentru o ținută modestă, vă puteți alege la un preț accesibil, cu un costum pe măsura necesității. Pentru a cuceri privirile femeilor mai aveți nevoie și de o pereche de pantofi stilați. în funcție de ținută, culoare și preferințe, aici vine în ajutor brandul Zorile.

Accesoriile masculine pot face diferența. O centură, un portofel sau o geantă vă vor completa perfect ținuta. Nu vă veți compromite hainele, alegând Trenwood sau Shadi, un nume nou în industria ușoară autohtonă, ce vă poate lăsa fără replică. Orice ținută poate fi scoasă din anonimat, datorită acestui concept inovativ de a crea portmonee, genți, curele, pantofi și huse pentru telefon, din piele de somon.

Brandurile O’devalle și Zolavera au avut grijă de ținutele lejere, prezentând diverse hanorace si tricouri.

Florentino Delure a servit ca exemplu brandurilor locale oferind costume ce oferă personalitate și ambiție, te ajută să devii mai îndrăzneț, gata pentru a cuceri lumea.