/ Reportaje view 172

Moldova Business Week este cel mai important eveniment național în domeniul afacerilor, organizat la Chișinău începând cu anul 2014. În fiecare an forumul a reunit un număr important de autorități, agenți economici din toate sectoarele economiei, importatori, exportatori, finanțatori din țară și de peste hotare, iar interacțiunea dintre participanți a culminat cu încheierea a zeci de parteneriate, care au contribuit la dezvoltarea economiei naționale. Ediția din 2018 se desfășoară în perioada 27-29 noiembrie și este organizată de Agenția de Investiții, sub egida Guvernului Republicii Moldova.

Agenda evenimentului include prezentarea politicilor statului prin prisma reformelor și progreselor înregistrate de domeniile strategice ale economiei naționale. Sesiunile plenare și panelurile de discuții sectoriale vor fi completate prin instrumente de comunicare interactivă: networking, ședințe B2B cu ministerele de resort și vizite tehnice.

Ediția din acest an va oferi continuitate parteneriatelor existente, făcând față noilor provocări în contextul conectivității globale și valorificării poziției geografice strategice a Republicii Moldova drept o punte dintre Vest și Est.

Mai jos vă prezentăm un fotoreportaj realizat de echipa Madein.md în ziua de deschidere a evenimentului.