/ Reportaje view 175

În aceste zile, centrul Moldexpo găzduiește tradiționalul târg de Crăciun, organizat în fiecare an la sfârșitul lunii decembrie. Oaspeții târgului au posibilitatea să procure obiecte de artizanat, suvenire şi delicatese locale, toate pentru a aduce în casă şi în suflet bucuria sărbătorilor de iarnă.

Centrul Pavilionului, frumos decorat şi pregătit pentru vizita lui Moş Crăciun surprinde vizitatorii cu un amplu program de colinde, urături, muzică, ateliere de creaţie şi acţiuni de caritate.

Târgul este împărțit în două compartimente:
- Salonul de cadouri şi suvenire tradiţionale de Crăciun (globuri, beteală pentru pomul de Crăciun; decoraţiuni, instalaţii, focuri de artificii; cadouri, suvenire, jucării pentru copii; brazi artificiali, brazi în ghiveci; articole vestimentare, încălţăminte; bijuterii, ceasuri, cosmetice, parfumerie; mărfuri de uz casnic);
- Salonul de produse pentru masa festivă de Crăciun şi Anul Nou (băuturi alcoolice şi nealcoolice; produse de cofetărie, dulciuri, miere; produse din carne şi peşte; produse lactate, brânzeturi; conserve, uleiuri, condimente).

Târgul se va desfășură până pe data de 25 decembrie.

Detalii, în fotoreportajul de mai jos: