/ Turism #madeinmd view 6432

Noul hotel subteran ar putea deveni o senzație internațională pentru că este unic, are un design special și o rețea impresionantă de tuneluri și grote.

Complexul turistic din Vinăria Brănești “Epoca de piatră” se află în zona localității Brănești, raionul Orhei, Republica Moldova. Deocamdată turiștii nu au acces la acest hotel subteran, dar în viitorul apropiat va fi deschis publicului.

Complexul va conține un hotel subteran unic care va fi construit în cariera de calcar din localitate. Recent această carieră a fost achiziționată de vinărie. Hotelul va avea spații de cazare, un restaurant, săli de mese, un bar, o sală de spectacole, un centru SPA, galerii subterane pentru promenadă, locuri de odihnă. Tot acolo vor putea fi organizate evenimente culturale cum ar fi spectacole, concerte, etc.

Viitorul hotel de la Brănești are aspectul unui orășel subteran cu multe străduțe, cu tuneluri și încăperi întortocheate. Pereții sunt de diferite dimensiuni în funcție de specificul încăperilor, având un design format din cercuri și linii.

În cadrul complexului vor fi depozitate o parte din vinurile Vinăriei Brănești, iar doritorii vor putea fi închiria spații (caze) pentru a păstra vinuri aici.

De la Chișinău și până la Complexul turistic din Vinăria Brănești “Epoca de piatră” din localitatea Brănești sunt 49 km.

vacanteleluimircea.wordpress.com