/ Turism #madeinmd view 1437

Wine Run este o cursă unică din Europa care se desfășoară la adâncimea de 100m prin galeriile subterane de la Cricova.

Organizaţia Sporter oferă tuturor participanţilor Cricova Wine Run nu doar posibilitatea de a alerga prin beciurile de la Cricova, dar şi servicii turistice suplimentare oferite de partenerul cursei – Winetours Moldova.

Astfel pe data de 28 ianuarie, cu o zi înainte de începerea cursei, participanților li se va oferi posibilitatea să participle la un tur de familiarizare cu tradiţiile, cultura şi gastronomia Moldovei. Doritorii vor putea vizita complexul turistic „Orheiul Vechi”, sătucul pitoresc Butuceni şi alte locuri frumoase ale Moldovei. Excursia include serviciile ghidului în limba engleză, transportul şi prânzul.

Suplimentar va fi organizată și o excursie pietonală prin capitala Moldovei pentru toţi participanţii Cricova Wine Run 2017. Excursia va începe la magazinul de brand Cricova (str. Sciusev, 96) la ora 15:00 și de asemenea include serviciile ghidului în limba engleză.

Hotelul „Thomas Albert” oferă participanţilor Cricova Wine Run în perioada de 28-31 ianuarie 2017 camere la preţuri reduse, iar pentru cetățenii străini va fi organizat transport pe ruta: Aeroport/Hotel sau Cricova/Hotel.

Reamintim că la cea de-a doua ediţie a cursei Cricova Wine Run care va avea loc pe date de 29 ianuarie vor putea participa 300 de persoane, atât amatori, cât şi profesionişti, ce au efectuat înregistrarea şi au achitat în prealabil taxa de participare aici. Înregistrarea va fi efectuată până la 27 ianuarie 2017 (inclusiv). În cazul depășirii limitei de participanți, procedura de înregistrarea va fi oprită.

winerun.md