/ Vinoteci view 8659

Vinoteca Chateau Vartely a fost înființată pe data de 30 octombrie 2020, cu scopul de a dezvolta domeniul vitivinicol și de a promova cultura consumului vinurilor de calitate.

Program de lucru: luni - duminică: 10:00 - 22:00.

Capacitatea sălilor: vinoteca are o sală de degustare pentru opt persoane (patru mese) și un spațiu pentru conferințe dotat cu toate dispozitivele necesare: ecran, calculator, cameră video etc. Capacitatea este 10-12 persoane.

Vinuri: la moment, se oferă doar vinuri Château Vartely. Pe viitor însă, vor fi puse în vânzare vinuri de colecție și vinuri de alți producători mici.

Sommelieri: Maxim Levcenco, deținător al diplomei WSET, level 2, membru ASE.

Meniu: gustări speciale de origine italiană: grisine, prosciutto, cașcavaluri, măsline, etc.

Evenimente: degustări ghidate de sommelier, evenimente tematice, concursuri de wine blending. Pot fi organizate și evenimente private, inclusiv seminare, conferințe, team building-uri, zile de nastere, etc.

Dacă v-a plăcut rubrica dedicată vinotecilor din Moldova și doriți să susțineți inițiativele și campaniile Madein.md, puteți face o donație la acest link. Sperăm că materialele publicate de noi vă inspiră și sunt informative, iar noi vom continua să lansăm noi rubrici, activități și evenimente care vor aduce folos Moldovei și oamenilor ei. Toate proiectele noastre sunt cu impact social, nu permitem plasarea publicității pe site-ul nostru, promovăm ceea ce considerăm bun și calitativ pentru consumatori și de aceea mizăm pe suportul Dvs. Împreună vom continua să susținem producătorii autohtoni și să promovăm vinul Moldovei.