/ Vinoteci view 4210

Vinoteca Decanter a fost înființată în anul 2019 și este un local ideal pentru pentru wine and food pairing, oferind consumatorilor o mare varietate de vinuri autohtone, de toate categoriile. Vinurile casei (wine by glass) pot fi degustate de client înainte de a le procura.

Program de lucru: luni - vineri: 10:00 - 22:00, weekend: 11:00 - 22:00.

Capacitatea sălii: vinoteca are o sală pentru 25-30 de persoane, o zonă VIP pentru 5-6 persoane și un beci de aproape 100 metri pătrați, cu săli de degustare separate.

Vinuri: doar vinuri locale, producătorii mici și mari.

Alte băuturi: divinuri produse în Moldova, băuturi tari, locale și de import (whiskey, rom, balsamuri, etc.)

Sommelieri: Carolina Maslo, proprietar și sommelier.

Meniu: se oferă un meniu complet cu bucate din bucătăria mediteraneană și bucate tradiționale moldovenești.

Evenimente: degustări ghidate de sommelier în limbile română, rusă, engleză sau franceză, serate gastronomice, masteclass-uri. Pot fi organizate și evenimente private.

Dacă v-a plăcut rubrica dedicată vinotecilor din Moldova și doriți să susțineți inițiativele și campaniile Madein.md, puteți face o donație la acest link. Sperăm că materialele publicate de noi vă inspiră și sunt informative, iar noi vom continua să lansăm noi rubrici, activități și evenimente care vor aduce folos Moldovei și oamenilor ei. Toate proiectele noastre sunt cu impact social, nu permitem plasarea publicității pe site-ul nostru, promovăm ceea ce considerăm bun și calitativ pentru consumatori și de aceea mizăm pe suportul Dvs. Împreună vom continua să susținem producătorii autohtoni și să promovăm vinul Moldovei.