/ Vinoteci view 3156

Embargo Wine a fost înființată în anul 2016 cu un nume sugestiv, care simbolizează embargo-ul impus în anul 2013 de Federația Rusă la importul de vinuri moldovenești. Vinoteca oferă doar vinuri de calitate, autohtone, iar doritorii au posibilitatea de a le degusta înainte să le procure.

Orele de lucru: luni - joi, 08:00 - 21:00; vineri - duminică, 08:00 - 22:00.

Capacitatea sălii: 30 de locuri.

Vinuri: doar vinuri din Moldova, atât de la companiile mari, cât și de la micii producători.

Sommelieri: Proprietarul vinotecii deține certificat de Somelier și intervine atunci când este necesar.

Meniu: un stil minimalist de meniu, specific vinotecilor din Europa, gen platouri de cașcavaluri, prosciutto, deserturi, etc.

Evenimente: sunt deschiși și flexibili în organizarea degustărilor și a altor evenimente, inclusiv și private.

Dacă v-a plăcut rubrica dedicată vinotecilor din Moldova și doriți să susțineți inițiativele și campaniile Madein.md, puteți face o donație la acest link. Sperăm că materialele publicate de noi vă inspiră și sunt informative, iar noi vom continua să lansăm noi rubrici, activități și evenimente care vor aduce folos Moldovei și oamenilor ei. Toate proiectele noastre sunt cu impact social, nu permitem plasarea publicității pe site-ul nostru, promovăm ceea ce considerăm bun și calitativ pentru consumatori și de aceea mizăm pe suportul Dvs. Împreună vom continua să susținem producătorii autohtoni și să promovăm vinul Moldovei.