/ Vinoteci view 3617

Enoteca INVINO a fost înființată în anul 2016 și oferă o colecţie de vinuri de calitate înaltă, selectate de sommelieri cu experienţă. Localul este atât un club de cunoscători veritabili ai vinului, cât şi o atracţie turistică pentru oaspeții țării. Colecţia cuprinde circa 250 de vinuri etalate pe rafturile magazinului şi peste 10000 de sticle depozitate la păstrare. Magazinul şi barul constituie o singură unitate, iar clientul are posibilitatea să aleagă orice vin de pe rafturile magazinului şi să-l deguste la faţa locului - în bar.

Program de lucru: zilnic, de la 11:00 până la 21:00.

Capacitatea sălii: 30 de locuri.

Vinuri: doar vinuri din Moldova, atât de la companiile mari, cât și de la micii producători.

Alte băuturi: divin și grappa, produse în Moldova.

Sommelieri: Mihai Druță, sommelier șef, Inna Shanghina, Nora Kondratiev.

Meniu: câteva gustări oferite de enotecă, bucate din restaurantul Gastrobar.

Evenimente: degustări ghidate de sommelier în limbile română, rusă și engleză; masterclass-uri, art degustări (pictură cu vin); serate enogastronomice. Pot fi organizate evenimente private.

Dacă v-a plăcut rubrica dedicată vinotecilor din Moldova și doriți să susțineți inițiativele și campaniile Madein.md, puteți face o donație la acest link. Sperăm că materialele publicate de noi vă inspiră și sunt informative, iar noi vom continua să lansăm noi rubrici, activități și evenimente care vor aduce folos Moldovei și oamenilor ei. Toate proiectele noastre sunt cu impact social, nu permitem plasarea publicității pe site-ul nostru, promovăm ceea ce considerăm bun și calitativ pentru consumatori și de aceea mizăm pe suportul Dvs. Împreună vom continua să susținem producătorii autohtoni și să promovăm vinul Moldovei.