/ Vinoteci view 628

Vinoteca Taste of Blu Wine House and Shop (mai este numită Taste of Blu Radisson by Wine.md) a fost înființată în anul 2016, se află în incinta hotelului Radisson Blu și oferă o selecție de vinuri alese, din categoria mediu în sus. Există opțiunea try and buy și este stabilit un sistem tip "enomat", compus din 16 sticle de vin.

Program de lucru: zilnic: 10:00 - 22:00.

Capacitatea sălii: 12 persoane

Vinuri: doar vinuri locale, de la producătorii mici și mari, cu un accent pe vinurile făcute din soiuri autohtone.

Alte băuturi: divinuri produse în Moldova.

Sommelieri: Snejana Muntean, direcor si sommelier.

Meniu: se lucrează cu restaurantul hotelului Radisson Blu. Se oferă și dulciuri artizanale.

Evenimente: evenimente tematice cu producători, degustări ghidate de sommelier în limbile română, rusă, engleză, masteclass-uri pentru turiști. Pot fi organizate evenimente private.

Alte produse: accesorii de artizanat din lemn, fier și lut polimeric.

Dacă v-a plăcut rubrica dedicată vinotecilor din Moldova și doriți să susțineți inițiativele și campaniile Madein.md, puteți face o donație la acest link. Sperăm că materialele publicate de noi vă inspiră și sunt informative, iar noi vom continua să lansăm noi rubrici, activități și evenimente care vor aduce folos Moldovei și oamenilor ei. Toate proiectele noastre sunt cu impact social, nu permitem plasarea publicității pe site-ul nostru, promovăm ceea ce considerăm bun și calitativ pentru consumatori și de aceea mizăm pe suportul Dvs. Împreună vom continua să susținem producătorii autohtoni și să promovăm vinul Moldovei.