/ Vinoteci view 847

Vinoteca Wine Gogh a fost înființată în anul 2017 și oferă doritorilor o mare varietate de vinuri, gustări selecte și o galerie de artă a pictorului Vincent Van Gogh, în miniatură. Vinul casei și vinurile recomandate de sommelier pot fi degustate de client înainte de a le procura.

Program de lucru: zilnic, 10:00 - 23:00.

Capacitatea sălii: vinoteca are două săli, una pentru de 35 de persoane, alta pentru 30 de persoane.

Vinuri: doar vinuri locale, cu accent pe producătorii mici.

Alte băuturi: divinuri produse în Moldova, băuturi tari (whiskey, rom, vodka, absinthe), atât locale, cât și de import.

Sommelieri: Anatolii Simonov, proprietar și sommelier.

Meniu: se oferă o mare varietate de gustări la vin. Specialitatea casei sunt steak-urile de vită și cele de struț. Este unicul loc din Chișinău unde doritorii pot comanda bucate din carne de struț.

Evenimente: serate gastronomice, masteclass-uri, degustări ghidate de sommelier în limbile română, rusă și engleză, serate muzicale. Pot fi organizate și evenimente private.

Dacă v-a plăcut rubrica dedicată vinotecilor din Moldova și doriți să susțineți inițiativele și campaniile Madein.md, puteți face o donație la acest link. Sperăm că materialele publicate de noi vă inspiră și sunt informative, iar noi vom continua să lansăm noi rubrici, activități și evenimente care vor aduce folos Moldovei și oamenilor ei. Toate proiectele noastre sunt cu impact social, nu permitem plasarea publicității pe site-ul nostru, promovăm ceea ce considerăm bun și calitativ pentru consumatori și de aceea mizăm pe suportul Dvs. Împreună vom continua să susținem producătorii autohtoni și să promovăm vinul Moldovei.