/ Vinoteci view 4526

Vinoteca Wine.md a fost înființată în anul 2010 pentru a oferi clienților vinuri de calitate și băuturi alcoolice selectate de specialiști, de toate nivelurile, la prețuri corecte. Wine.md conține vinoteca propriu-zisă, sala de degustare și studioul de cadouri (wine.md gift studio). Pentru o parte din vinurile propuse, există opțiunea try and buy.

Program de lucru: vinoteca: zilnic, 09:00 - 21:00; sala de degustare: zilnic, 11:00 - 23:00.

Capacitatea sălii de degustare: 45 de locuri.

Vinuri: doar vinuri locale, de la peste 60 de producători, mici și mari.

Alte băuturi: divinuri produse în Moldova.

Sommelieri: Snejana Muntean, administrator și sommelier.

Meniu: restaurant propriu cu un meniu complet de gustări din bucătăria internațională. Bucătarul este de origine italiană.

Evenimente: serate gastronomice, masteclass-uri, degustări ghidate de sommelier în limbile română, rusă și engleză. Pot fi organizate evenimente private.

Dacă v-a plăcut rubrica dedicată vinotecilor din Moldova și doriți să susțineți inițiativele și campaniile Madein.md, puteți face o donație la acest link. Sperăm că materialele publicate de noi vă inspiră și sunt informative, iar noi vom continua să lansăm noi rubrici, activități și evenimente care vor aduce folos Moldovei și oamenilor ei. Toate proiectele noastre sunt cu impact social, nu permitem plasarea publicității pe site-ul nostru, promovăm ceea ce considerăm bun și calitativ pentru consumatori și de aceea mizăm pe suportul Dvs. Împreună vom continua să susținem producătorii autohtoni și să promovăm vinul Moldovei.