Odorizant cu ulei de mentă

Odorizanți
  • Relaxa Aromatherapy

    Relaxa Aromatherapy

    Forma juridică: Relaxa Aromaterapie SRL

  • Adresă mun. Chișinău, bd. Ştefan cel Mare nr. 71/1
  • Telefon +373 22 270170
  • E-mail office@relaxa.md
  • Url

Mirosul din masină este unul dintre motivele pentru care şoferii sunt  stresaţi în timp ce conduc, accelerarează şi chiar nimeresc în accidente. Uleiul de mentă are acţiune răcoritoare, în acelaşi timp de încălzire şi stimulare. Explicaţia acestui paradox constă în faptul că organismul îşi intensifică circulaţia sîngelui şi se încălzeşte ca răspuns la efectul răcoritor al mentei pe piele. Este un excelent stimulent şi tonic general, alungă oboseala pe fond nervos şi migrenele. Are de asemenea proprietăţi decongestionante şi antispasmodice utile în astmă, tuse, sinusită, bronşită  şi gripă.

Ingrediente:  ulei eteric de mentă

Mod de utilizare: Capacul din lemn funcţionează ca un fitil care permite uleiurilor eterice să se evapore în aer. Atunci când aroma slăbeşte, întoarceți flaconul cu susul în jos, astfel încât uleiul să pătrundă în capacul de lemn, din nou. Durata de viaţă este  30 de zile de aromaterapie. Vremea rece provocă o volatilitate excesivă, care reduce durata de viaţă.

Măsuri de precauție: Nu împrospataţi în timp ce conduceţi mașina. Ţineţi departe de copii, animale şi persoane cu predispoziţie spre alergie.

Masa netto: 5g

 


Selectează categoria