Ce este madein.md

Madein.md este un proiect unic prin amploarea sa care propune producătorilor autohtoni spaţiu pentru promovare în primul catalog online al produselor fabricate în Moldova. Acesta reprezintă o bază de date a producătorilor şi produselor moldovenești din toate sferele, de la agricultură până la industria uşoară şi grea.

Pe lângă un motor de căutare detaliat şi comod în utilizare are loc și integrarea site-ului Madein.md cu mai multe reţele sociale, inclusiv Facebook, ceea ce oferă companiilor un spaţiu de promovare mai extins şi o interacţiune mai eficientă cu consumatorul.

Misiunea noastră

Avem misiunea de a susţine producţia moldovenească şi producătorul autohton ca una din condiţiile de creştere economică şi în consecinţă de bunăstare a populaţiei. Echipa Madein.md crede în viitorul producţiei autohtone atât pentru calitatea profesională a cetăţenilor Republicii Moldova, cât şi pentru resursele încă neexplorate şi neexploatate la valoarea lor reală.

Madein.md îşi propune să fie o punte cu ajutorul căreia consumatorul şi producătorul intern să poată interacţiona, astfel încât colaborarea dintre aceştia să servească principiului binelui comun prin dezvoltarea pe termen lung a Republicii Moldova.

Avantaje

pentru

Producători

Producătorii autohtoni înregistrați pe site-ul Madein.md au pot avea numeroase beneficii din prezența în baza noastră de date printre care ar fi: atragerea de noi clienți, distribuitori și investitori, utilizarea unui nou canal de promovare eficientă a produselor sau posibilitatea de a oferi vizibilitate şi credibilitate companiei.

Înregistrați-vă compania

pentru

Consumători

Consumatorii, la rândul lor, au acces gratuit la o amplă bază de date, alcătuita din toţi producătorii autohtoni cu întreaga gamă de produse oferite. Ei beneficiază de oportunitatea de a compara şi analiza instantaneu acelaşi tip de produse de la diferiţi producători și de a face alegerea respectivă.

Vezi catalogul produselor

Echipa noastră

Oamenii care lucrează la Madein.md împărtășesc viziunea proiectului și promovează valorile și misiunea acestuia.

Echipa este compusă din profesioniști, jurnaliști și reporteri cu experiență, specialiști din domeniul IT, din sfera marketing-ului și a economiei.

Presa

Madein.md oferă consumatorilor posibilitatea de a fi curent cu cele mai noi şi relevante ştiri din domeniu.
Aici puteţi găsi reportaje foto și video, articole de la expoziţii, târguri şi festivaluri, interviuri şi istorii de succes ale
producătorilor autohtoni, informații utile pentru consumatori, noutăţi despre produsele apărute pe piața autohtonă,
despre proiecte și finanţări şi multe alte resurse utile.

Parteneri

Stabilim relații de parteneriat cu diferite asociații de profil, organizații non-guvernamentale, obștești și de stat, agenți economici care ne împărtășesc ideile și susțin producătorii autohtoni.

Suntem deschiși pentru orice tip de parteneriat care ar duce la stimularea consumului de produse moldovenești și ar ajuta companiile din Moldova să-și promoveze produsele pentru a ajunge la consumatorul final.

Selectează categoria