Concluzii și planuri
pe viitor

Degustările în orb, pe care le-am organizat pe parcursul ultimilor doi ani au fost înalt apreciate de producătorii, dar și de consumatorii care au participat la aceste evenimente. Campania “De 7 ori degustă și o dată alege” s-a dovedit a fi un bun instrument de promovarea a produselor fabricate în Moldova, și nu în ultimul rând o oportunitate bună de a descoperi companii mai mici, producători artizanali, care nu sunt cunoscuți consumatorului local. Anume multe companii mici au reușit să ne surprindă prin calitatea înaltă și gustul deosebit al produselor sale, deseori anume aceștia ocupând locuri fruntașe, sau chiar fiind câștigătorii degustărilor.

Toate degustările desfășurate în cadrul campaniei au fost mediatizate atât de proiectul nostru, cât și de alte portaluri, bloguri, agenții de presă din țară, iar prin intermediul rețelelor de socializare, prin care am promovat această campanie, am reușit să aducem la cunoștința consumatorilor o multitudine de branduri moldovenești noi.

Campania se va desfășura și în continuare, pentru că mai sunt numeroase produse agro-alimentare autohtone care merită a fi promovate și aduse la cunoștința publicului. Descoperind diversitatea produselor autohtone, fiecare din noi are oportunitatea unei alegeri mai mari, iar noi recomandăm tuturor, atunci când mergeți la cumpărături să atrageți atenție unde este fabricat produsul. Dacă găsiți o maioneză, o bere sau un vin nou fabricat în Moldova, încercați-l, pentru că produsele moldovenești alimentare în majoritatea cazurilor nu cedează cu nimic celor de import. Mai mult, un produs bun, de calitate înaltă nu ne poate face decât mândri că suntem din Republica Moldova.

Selectează categoria