Ce este Madein.md

Madein.md este un proiect menit să susțină producătorii autohtoni și să promoveze produsele acestora. Este primul catalog online al produselor fabricate în Moldova.

Madein.md este o resursă utilă atât pentru consumatorii din țară, cât și pentru cei de peste hotare, reprezentând, de fapt, un spațiu unde producătorii și consumatorii se întâlnesc.

Misiunea noastră

Dorim să promovăm o cultură de consum a produselor locale, prin sporirea gradului de încredere în companiile autohtone. Suntem convinși de creșterea continuă a calității mărfurilor moldovenești și susținem implicarea tinerilor în dezvoltarea afacerilor de succes, ce aduc un suflu nou peisajului autohton.

Familiarizarea cu diversitatea de mărfuri din diferite domenii, recunoașterea calității lor și tranziția spre un consum regulat de produse locale sunt obiectivele de bază ale proiectului Madein.md, având menirea de servi principiului binelui comun, prin dezvoltarea pe termen lung a economiei Republicii Moldova.

Avantaje

pentru

producători

Madein.md oferă vizibilitate sporită producătorilor autohtoni, lucru ce este urmat de o serie de beneficii: atragerea de noi clienți sau potențiali investitori, creșterea gradului de credibilitate și încredere în produsele oferite, și popularizarea lor în masă, dar și mărirea numărului de vizitatori a site-urilor personale.

Înregistrați-vă compania

pentru

consumători

Fiind consumator de produse autohtone, aveți acces gratuit la o amplă bază de date, alcătuită din toți producătorii din țară, cu întreaga gamă de produse oferite. Veți beneficia de oportunitatea de a compara și analiza instantaneu același tip de produse de la diferiți producători.

Madein.md oferă consumatorilor posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi și relevante știri din domeniu. (foto și video reportaje, articole de la expoziții, târguri și festivaluri, interviuri și istorii de succes ale oamenilor de afaceri, lansări de noi produse apărute pe piață, diverse oferte de la producători).

Vezi catalogul produselor

Echipa noastră

Suntem o echipă tânără, profesionistă, cu experiență în IT, jurnalism și marketing, care împărtășim viziunea proiectului și promovăm valorile și misiunea acestuia. Împreuna încurajăm consumul de produse fabricate în Moldova

Parteneri

Avem stabilite relații de parteneriat cu diferite asociații de profil, organizații obștești, dar și de stat, care ne împărtășesc ideile și susțin producătorii locali.

Suntem deschiși pentru orice tip de parteneriat care ar duce la stimularea consumului de produse moldovenești și ar ajuta companiile autohtone să-și promoveze produsele atât în țară, cât și peste hotarele ei. 

Selectează categoria