Înregistrarea pe Madein.md

Înregistrarea pe site se face în baza completării formularului de mai jos și expedierea informației la adresa de e-mail info@madein.md 

Formularul
Pentru a vă plasa pe site avem nevoie de următoarele:

I. Compania: (exemplu pe site: http://madein.md/cricova)

1. Denumirea companiei + forma organizatorico-juridică
2. Logo-ul (poză jpeg, dimensiunile 176x176) –dacă nu aveți un logo vă rugăm să ne contactați pentru a beneficia de unul.
3. Datele de contact: Adresa, orașul, strada, telefon, e-mail, website.
4. Descrierea companiei: Denumirea brandului/mărcilor comerciale (dacă există), anul fondării, gama de produse oferite. Scurt istoric despre companie. În ce țări se exportă producția. Ceva parteneriate. Certificate de conformitate. Premii obținute. Informația să fie prezentată sub formă de text. Obligatoriu în 3 limbi. (Informația în rusă și engleză este necesară pentru promovarea producției Dvs. și peste hotarele țării.) Pentru servicii de traducere vă rugăm să ne contactați.
5. Punctele de comercializare : unde pot fi cumpărate, comandate sau se livrează produsele. (Informaţie obligatorie) 3 limbi

II. Produsele – obligatoriu toate produsele fabricate. (exemplu pe site: http://madein.md/benzi-adezive/scotch-dublu-pentru-clisee )
Pentru fiecare produs în parte:
1. Denumirea produsului Obligatoriu în 3 limbi
2. Poză/poze a produsului. Vă recomandăm să ne oferiți fotografii calitative, preferabil pe fundal alb, pentru crearea unei imagini atractive a brandului Dvs. Dacă nu aveți poze oferim servicii foto.
3. Descrierea produsului structurată. Exemplu: o frază despre produs, plus ingrediente:_______ tipul:_________ volumul:_________ ambalarea:________. Obligatoriu în 3 limbi pentru a promova produsele Dvs. și peste hotarele țării. Dacă nu aveți informația în rusă și engleză oferim servicii de traducere.

Selectează categoria