Lista de servicii oferite de Madein.md:

Plasarea în catalogul Madein.md

Oferim posibilitatea producătorilor locali de a fi prezenți în primul catalog al produselor fabricate în Moldova. Informația este prezentată în 3 limbi și poate fi accesată din orice colț al lumii. Se pune accent deosebit pe calitatea pozelor și pe o descriere cât mai elocventă a companiei și produselor oferite. Acest serviciu este gratuit.

Articole

- Articole advertoriale:
articole plătite care aduc în atenția publicului informații utile și exacte despre activitatea companiei și despre produsele pe care le oferă. Sunt o bună alternativă a reclamelor de tip anunț publicitar sau banner pentru că sunt mai informative și mai detaliate.
- Articole despre activitatea companiei/ brandului: articole realizate în baza discuțiilor directe cu producătorul (interviu) și în baza vizitei la secția de producere (uzină, fabrică, gospodărie agricolă). Oferă informații detaliate despre activitatea companiei și sunt însoțite de reportaje foto sau video.
- Noutate de la producător: articole care informează consumatorii despre apariția pe piață a unui produs, a unei serii de produse, al unui brand sau magazin de firmă nou. Se realizează în baza informației expediate de producător sau pot fi realizate de echipa Madein.md la fața locului și însoțite de reportaje foto sau video.

Servicii foto

foto

reportaje

- fotoreportaj de la eveniment/ deschidere de magazin/ lansare de produs - reflectă atmosfera evenimentului, dar și produsele prezentate - este însoțit de un articol publicat pe site-ul Madein.md în 3 limbi.
- fotoreportaj realizat în baza vizitei la secția de producere (uzină, fabrică, gospodărie agricolă) - oferă consumatorului posibilitatea de a vedea cum este fabricat un produs și are scopul de a spori gradul de încredere în brandul sau compania respectivă. Este însoțit de un articol publicat pe site-ul Madein.md în 3 limbi.

foto

produs

- fotografii pe fundal alb; pe fundal transparent, inclusiv decuparea produsului, pentru magazine online sau pentru rețele de socializare, pe ambele părți sau la 360 de grade. Fotografiile clare și calitative, cât mai fidele realității ajută cumpărătorul să vadă exact ce cumpără și sporește gradul de încredere în companie.
- compoziții (fotografii creative), care sunt realizate în diverse compoziții și aranjamente ce oferă o poveste atractivă produsului. Sunt perfecte pentru o campanie de marketing sau pentru postări pe reţelele de socializare (Facebook, Instagram, LinkedIn etc.)

Servicii Video

- Videoreprotaj despre companie (prezentarea generală a companiei/interviu) - reportajul video despre activitatea unui producător: poate conține interviuri cu directorul sau alți reprezentanți ai companiei, filmări ale produselor și ale procesului de fabricare. Aceste videoclipuri reprezentative se pot apoi regăsi pe website-ul companiei sau pe profilele de social media și pot ajuta la crearea unei relații cu clienții bazate pe încredere.
- Video  de tip recenzie la produs - video de testare a unui produs, care reflectă părerea subiectivă a reprezentaților echipei Madein.md sau al unor invitați pentru a încerca produsul. Acest tip de video este foarte popular la moment și oferă consumatorului o părere sinceră și imparțială despre calitatea produsului.
- Video din secția de producere, după modelul how it’s made - realizat după modelul seriei How It’s Made în secția de producere a companiei. Se filmează pas cu pas, toate etapele de fabricare a unui produs, cu explicațiile de rigoare. Aceste tipuri de video sunt foarte populare în rândul consumatorilor și sporesc considerabil gradul de încredere.
- Video Advertorial - videoreprotaj realizat după cerințele și doleanțele clientului.

Servicii de content

- descrierea companiei - elaborarea unui content SEO-friendly și creativ despre activitatea unei companii/brand, după modelul “Despre Noi” pentru un website oficial.
- descriere produs - elaborarea textului de descriere a unui produs, pentru magazinele online sau pentru etichetă. Oferim o descriere originală, care abordează beneficiile reale ale produsului în raport direct cu necesitățile clientului.
- servicii traducere în limba rusă și engleză a textelor de orice dificultate;
- servicii de editare a textelor de orice dificultate.

Servicii SEO

- optimizare site - crearea sau modificarea conținutului de pe website pentru a fi mai SEO-friendly, cu accent pe keyword-urile relevante.
- servicii de elaborare Meta Elaborarea Meta Title, Meta Description și după caz, Meta Keywords, pentru o prezență mai vizibilă în mediul online.

Rețelele de socializare

- Plasarea unui anunț sau a unei postări pe facebook;
- Realizarea unui live pe facebook.

Organizare evenimente

- degustări de produse - pot fi realizate în incinta oficiului Madein.md sau în alte locații și pot fi de diferite categorii. Publicul (degustatorii) de obicei sunt persoane alese aleatoriu din rândul consumatorilor, dar pot fi și persoane publice (jurnaliști, bloggeri, specialiști din diverse domenii, sommelieri, degustatori profesioniști);

- prezentare sau lansare de produs - evenimentul de lansare a unui produs sau serii de produse poate fi realizat în incinta oficiului Madein.md sau în alte locații. La eveniment participă consumatori, care au rolul de a degusta (testa) produsul și de a comunica direct cu producătorul;

- prezentare/lansare brand - evenimentul de lansare a unui brand poate fi realizat în incinta oficiului Madein.md sau în alte locații. Este însoțit de prezentarea produselor, iar consumatorii au rolul de a le degusta (testa) și de a comunica direct cu producătorul. Este o oportunitate bună pentru orice brand de a afla în premieră părerea consumatorilor despre produsele sale.

*Pentru a putea dispune de serviciile oferite de Madein.md, ne puteți contacta la numărul de telefon 068544344 sau pe adresa de email: info@madein.md.

Selectează categoria