Donaţie prin PayPal

Madein.md este un proiect menit să susțină producătorii autohtoni și să promoveze produsele acestora, fiind și primul catalog online al produselor fabricate în Moldova. Fiind o resursă informaţională imparțială, oferim posibilitatea consumatorilor de a fi la curent cu cele mai noi și relevante știri din domeniu prin foto și video reportaje, articole de la expoziții, târguri și festivaluri, interviuri și istorii de succes ale oamenilor de afaceri, lansări de noi produse apărute pe piață, diverse oferte de la producători. Promovăm tot ce este local și autentic, inclusiv folclorul și arta Moldovei, organizăm diverse evenimente și campanii sociale pentru a ajuta producătorii și brandurile locale să fie mai aproape de consumatori.

Toate proiectele noastre sunt cu impact social, nu permitem plasarea publicității pe site-ul nostru, promovăm ceea ce considerăm bun și calitativ pentru consumatori. Planificăm să continuăm campaniile noastre, să lansăm activități și evenimente noi, care ar aduce folos Moldovei și oamenilor ei, iar pentru a acoperi cheltuielile legate de organizarea lor avem nevoie de sprijinul Dvs. Susțineți producătorii locali și donați pentru o cauză nobilă!

Donaţie unitară:

USD


Doritorii de a dona pentru activitățile și campaniile realizate de proiectul Madein.md pot alege opțiunea de a efectua donații lunare. Puteți alege una din cele 5 opțiuni (de 2 USD, 5 USD, 10 USD, 25 USD sau 50 USD lunar) și susține alături de noi produătorii locali. Cine dorește poate în orice moment să se dezaboneze de la acest serviciu.

Donaţie lunară:

Selectează categoria